skid2

Ski Tips – 3 enkla steg till att göra sig redo för vinterresor


Alla älskar att åka skidor, men det finns också några saker som kan göra dig obekväm på ett sätt som kommer att kosta dig mest pengar. Till exempel, om du har en hjärtattack när du åker skidor, då alla satsningar är avstängda. Det finns också ett brett utbud av olika skidtips som är utformade för att hålla dig från att göra dessa typer av misstag.

När du är första skidåkning, finns det ingen anledning att köpa extremt dyra skidkläder. Allt du verkligen behöver ha är en grundläggande polotröja, en sweatshirt eller till och med ett par jeans, och ett par regnponchos eller vattentäta byxor att ha över din vinterjacka och/eller snöbyxor. Du kan enkelt få med med ett par shorts och en tunn strumpa om du inte riktigt bryr sig för mycket om vad som finns på utsidan av dina kläder. Men majoriteten av skidorter kommer att ha skidjackor, västar och skidjackor till salu, så detta bör inte vara ett problem.

Dessutom ska dina kläder alltid väljas för att matcha den typ av skidåkning du gör, oavsett om det är puderskidåkning, alpin skidåkning etc. Om du är ute i backen och du vill åka skidor ner en mer utmanande terräng, då du kommer att vilja investera i en tyngre plikt jacka och byxor som är utformade för att hantera den vikt och utmaning som kommer från skidåkning ner mer robusta berg.

En annan skidtips är att bära massor av lager. Din skidjacka ska vara varm och byxorna ska vara lätta och andas. Många gånger, särskilt om du ska på en lång resa skidåkning, kommer dina pjäxor blir mycket obehagligt efter bara en kort stund i backen, så se till att ta med ett par bra stövlar med dig. Du kommer också att vilja ta med ett par handskar för att skydda dina händer också.

Många skidorter erbjuder nu paket med självhushåll. Dessa paket är bra för människor som inte vill behöva lämna hemmet hela tiden. Den enda skillnaden med ett självhushåll paket är att du vanligtvis kan ta med alla dina redskap, inklusive mat och dryck. Detta är ett bra alternativ om du inte är intresserad av att bära den hela tiden.

Glöm inte att ta med din egen kock.

Dessa är oftast bra skidåkning tips som också ofta nämns i bästa snö tidningar och artiklar du också bli förvånad över hur många skidorter faktiskt startar upp personliga kockar i sina restauranger, skidbutiker och i andra populära områden. Om de är tillgängliga, se till att kolla på maten innan handen för att se till att det matchar resten av dina behov.

Se också till att packa massor av solskyddsmedel.

Du vet aldrig vilken typ av sol du kommer att stöta på i backen så du verkligen behöver en hel del skydd för att överleva. Du kan alltid köpa en hel del solblock eller så kan du bara bära runt en flaska spray tan lösning som är utformad speciellt för att hålla dig skyddad.

Om du planerar att göra en hel del vandring på din resa, se till att inkludera några vandringsstavar i ditt kit. De flesta skidorter kommer också att ge dessa objekt och det finns oftast en speciell tält som du kan ta med också. Vandringsstavar gör att du kan klättra backar som du annars inte skulle kunna nå och de kan hjälpa dig att hålla dig från att gå vilse och eventuellt hamna någon annanstans helt.

Se till att du får ett par bra snowboard bindningar.

Det finns inget värre än att ha en snowboard falla av medan du skidåkning och detta kan orsaka en hel del skador. Se till att dina bindningar är korrekt justerade för att hålla dig säker när du är ute i backarna.

Se till att kolla in några av de lokala butiker som säljer skidutrustning. i ditt område och fråga dem om hur lång tid det tar att skicka artiklarna. och se till att de ger dig all garantiinformation som du kan tänkas behöva.

Slutligen, glöm inte att se till att din utrustning täcks av din försäkring. Om du gör detta på en budget, kan du ofta hitta rabatt skidutrustning till salu, vilket gör att du kan spara en bra bit av pengar. Många skidbutiker som säljer skidutrustning på internet har särskilda kampanjer där du kan köpa skidkläder eller skidjackor eller andra produkter online till rabatterat pris. I många fall kan du även spara ännu mer genom att köpa din utrustning direkt från butiken istället för från en online-återförsäljare.