Skiing Tips för nybörjare


När det gäller det bästa sättet att åka skidor blir många nybörjare förvirrade och tror att de gör något fel. De tillbringar timmar öva, inlärningstekniker och sedan misslyckas eftersom de inte är beredda. Detta är ett stort misstag som kan kosta dig pengar och även orsaka dig att vara obekväm när du åker skidor.

Innan du går ut och köper det nya paret skidkläder, se till att du är förberedd. Det finns ingen anledning att gå ut och köpa dyra, fancy skidkläder. I själva verket, även om du aldrig har skidåkning innan, det finns några grundläggande objekt som kommer att hålla dig varm, torr och bekväm. Den främsta anledningen till att du bör använda dessa tips om hur man åker skidor är att de är så lätt att följa och du får ut det mesta av din resa när du gör.

Först och främst, försök att hålla fast vid grundläggande kläder om du inte vet hur man åker skidor. Du behöver inte köpa den senaste, bästa snowboard, skidjacka eller ens dyra skidkläder.

Så länge du bär en polotröja, en lång jacka eller en regnjacka, och någon typ av tjocka vattentäta kläder (ingen bomull, dock), bör du vara bekväm nog. Om du ska gå ut och köpa en ny uppsättning skidkläder, tveka inte att få ett par vattentäta strumpor. Dessa kommer att bidra till att skydda dina fötter från kalla, våta fötter. Försök också att undvika att använda tjocka strumpor under kallt väder. Istället får tunna strumpor med fuktspridande egenskaper.

Också, bär handskar är också en bra idé.

Du kan sätta på dig dessa istället för dina standardhandskar, men du kan också använda samma tips om hur du åker skidor med dem.

När det gäller skidtips kanske du vill överväga att använda isyxor och snowboards för dina skidaktiviteter. Dessa kommer att ge dig mycket mer grepp och kommer att göra det lättare att åka ner backar. De kommer också att hålla händerna borta från själva skidan, vilket kan leda till olyckor.

Som nybörjare kanske du inte har så mycket erfarenhet av skidåkning, så du måste ta med dig skidtips när du är på skidliftarna. Även om det kan verka lite besvärligt, oroa dig inte. Detta är vanligt för människor som aldrig har åkt skidor förut, så det borde inte vara ett problem.

Tänk bara på att vara medveten om att du inte kommer att kunna åka skidor ner backar mycket snabbt om du åker skidor ensam. Det är en av de största misstag nybörjare brukar göra. Om du inte kan hålla dig upp mot snön, kommer du bara hamna faller i snön och det kommer att förstöra allt.

En av de bästa skidtipsen är att gå långsamt.

Om du bara lära sig grunderna, kanske du vill ta en paus från skidåkning för ett par dagar eller en vecka för att vänja sig vid tanken på skidåkning ner kullar. Kom sedan tillbaka och ge det en chans till. Kom ihåg att om du inte är van vid skidåkning, du vill vara extra försiktig när du åker skidor.

En annan viktig sak att tänka på är hur man hanterar din utrustning. Du vill inte spendera timmar i backen försöker lista ut vilket sätt att hålla dina skidor och dina bindningar. Det är mycket lättare att bara börja åka skidor nerför backen och låta bindningarna gå. när du har mer erfarenhet.

Du kan hitta en bit av skidutrustning på nästan alla skidshop. Det kan vara en bit av en skida, eller ett helt par pjäxor. De är mycket mer användbara än du tror. De gör skillnaden mellan en bra dag skidåkning och en fruktansvärd en.

Se till att du har dem när du åker skidor. Skidåkning får dig att svettas, så se till att du tar med något att torka bort det från. Oroa dig inte om du känner din hud droppande, dock. Ju mer du svettas, desto bättre blir ditt grepp.

Om du inte åker skidor ofta kan det vara frestande att hoppa över att gå till backarna eftersom det kanske inte verkar roligt. Om du inte kan åka skidor, tro inte att du kan ha kul om du inte kan se snön heller.