skier

Skiing Tips För nybörjare


Medan skidåkning, korrekt hållning är nyckeln och mer så om skidåkning i snö. I själva verket är detta en av de främsta anledningarna till att vissa människor inte åka skidor alls, på grund av deras brist på ordentlig hållning under skidåkning. Även om det kan verka som en enkel sak, korrekt hållning medan skidåkning kan ha en stor inverkan på hur väl du åker skidor. Du bör lära dig att vara mer medveten om din position medan skidåkning, särskilt när det gäller din hållning och hur du håller på dina bindningar, samt var du placerar fötterna.

Slalom för nybörjare

Det första och viktigaste du behöver veta är att ditt huvud är naturligt lutas framåt medan du är skidåkning. Detta är ett naturligt drag hos människor, vilket förklarar varför vissa människor inte luta huvudet medan skidåkning. När du håller huvudet lutat framåt medan du åker skidor, tenderar du att skapa en liten framåt vinkel till din torso. Detta gör att du kan åka skidor med bättre balans och minska chanserna att du faller.

Korrekt positionering är en annan sak som måste beaktas vid skidåkning. Om du håller på dina bindningar felaktigt, det kan faktiskt göra din balans värre. För att undvika detta rekommenderas att du använder samma sida av dina bindningar för varje enskilt steg. Det kan ta lite övning, men du kommer att upptäcka att när du försöker hålla balansen och inte använder olika sidor av dina bindningar, din skidåkning blir lättare. Förutom att hålla din samma sida av dina bindningar på under hela din skidåkning session, bör du också försöka göra alla dina skidåkning hälen berör framför dina bindningar.

Bli en bättre skidåkare

När du åker skidor utför, håll alltid huvudet något upp. Om du åker skidor med en bred hållning, sedan hålla huvudet i linje med backen. Om du åker skidor med en smal hållning, sedan försöka titta på backarna som de visas från din synvinkel. Detta hjälper dig att se tydligare vad som händer bakom dig. Om du åker skidor uppför, då huvudet ska vara lägre än själva backen.

En annan av de många skidtips för nybörjare är att se till att du bär rätt kläder medan skidåkning. Dina kläder ska vara löst nog att de kan röra sig med dig medan du rör dig och även vara gjorda av ventilerande tyger för att fukten ska kunna fly när det är kallt. Även om du bara går upp och ner en kort sträcka, är det viktigt att alltid bära torra kläder så att andas och inte orsakar huden att svettas. Dämpa.

Nästa viktiga är att hålla dig motiverad. Detta är särskilt viktigt om du är ny på skidåkning. Genom att arbeta hårt för att lära dig de grundläggande teknikerna kommer du snabbt att börja inse att den bästa tiden att åka skidor är morgonen och tidigt på kvällen. Detta beror på att dessa är de tider då temperaturen är som lägst.

Håll ögonen öppna hela tiden, speciellt när du åker skidor. Om du åker skidor under en storm, då solen kan skina in i dina ögon vilket gör det svårt för dig att se klart. Försök att leta efter mörka fläckar eller små stenar och träd eller andra hinder för att hålla ögonen öppna så att du fortfarande kan fokusera och koncentrera dig på vad som händer runt omkring dig. När du åker skidor under en storm, se till att kontrollera din karta minst tre timmar innan du lämnar orten, som stormar tenderar att lämna spår och spår bakom som du kan missa på morgonen.

En annan sak att tänka på när du åker skidor är att om du har en lång bilresa framför dig, är det bäst att ta med dig massor av snacks, vätskor och/eller drycker. samt en första hjälpen-kit ifall du halka eller resa. När du åker skidor ska du alltid hålla ögonen stängda och slappna av, ta några djupa andetag, så att du kan vara fokuserad och inte bli distraherad.